Градежни материјали

за сува и тврда градба

Контакт

За нас

Ние сме стовариште за градежни материјали во Скопје, Северна Македонија.

Продажба на сите типови градежни материјали на големо и мало за тврда и сува градба: стиропор, лепак, камена волна, гипс табли, ОСБ табли, блокови, украсни декоративни камења, тули, бетонски блокови, бехатон, мрежи, арматури, даски, греди, патос, ламперија, шиндра, пелети, брикети ...

Контакт

Производи

Во нашата понуда се различни производи за сува и тврда градба од брендовите Gemix, Pofix, Mladost. Секогаш со најдобри цени и квалитет.
Доставуваме со наше возило до ваша адреса.

Тули, бетонски блокови, мрежи, арматури

Пелети, брикети

Стиропор, камена волна, лепак

Гипс и ОСБ табли, шиндра

Украсни декоративни камења

Греди, патос, ламперија

Јавете се и побарајте понуда

Контактирајте не со ваше барање за материјали за сува и тврда градба. Ќе подготвиме понуда со најдобра цена за количините кои ви се потребни.

Некои од брендовите со кои соработуваме:

GEMIX

POFIX

MLADOST

Галерија

Контакт

Адреса:

Александар Урдаревски б.б., Скопје

Телефон:

+389 71 548 008
+389 70 528 248
+389 70 656 160

Loading
Your message has been sent. Thank you!